Alle opleidingen

Bevelvoerder

De bevelvoerder heeft de leiding over de manschappen van een tankautospuit. Klik op de knop rechts voor de opleidingsplanning.

Lees verder

Brandweerchauffeur

De chauffeur van een brandweervoertuig is verantwoordelijk voor het op de juiste wijze ter plaatse komen van het voertuig. Klik op de knop rechts voor de opleidingsplanning.

Lees verder

Brandweerduiker

Na afronding van de leergang Brandweerduiker kunt u als beginnend duiker handelend optreden bij het bestrijden van waterongevallen.

Lees verder

Controleur Brandveilig leven

Wilt u eenvoudige en niet-complexe bouwplannen toetsen, inspecteren en voorlichting geven over brandpreventie? Dan is deze leergang iets voor u ! Klik op de knop rechts voor de opleidingsplanning.

Lees verder

Gaspakdrager

De gaspakdrager maakt deel uit van het gaspakkenteam van de regio of bedrijfsbrandweer. Klik op de knop rechts voor de opleidingsplanning.

Lees verder

Instructeur

De brandweerinstructeur houdt zich bezig met het vakbekwaam worden en blijven van de brandweerman/-vrouw tot en met MBO-niveau. Klik op de knop rechts voor de opleidingsplanning.

Lees verder

Manschap A

De leergang ‘Manschap A’ vormt de basis voor het uitoefenen van het vak brandweerman of –vrouw. Klik op de knop rechts voor de opleidingsplanning.

Lees verder

Ploegbijscholing

Deze opleiding is ontwikkeld voor mensen die niet bekend zijn met de laatste stand van zaken ten aanzien van RSTV, repressieve ventilatie, straalpijpvoeringstechnieken en deurprocedures.

Lees verder

Voertuigbediener

De leergang ‘Voertuigbediener van een brandweervoertuig’ is gericht op het bedienen van een tankautospuit of redvoertuig. Klik op de knop rechts voor de opleidingsplanning.

Lees verder